Namrvljeni kvasac i šećer prelijte toplom vodom i ostavite da se zapjeni. U veću posudu dodajte brašno, sol i dignuti kvasac te dobro promiješajte. Ulijte suncokretovo ulje i zamijesite glatko i mekano tijesto.
Krpom pokrijte zdjelu s tijestom i ostavite 20 minuta da se digne.
Zagrijte pećnicu na 220 stupnjeva. Podijelite tijesto na dva dijela pa razvaljajte svaki u oblik pravokutnika dimenzija 40×30 cm ili otprilike koliko je velik lim za pečenje iz pećnice.
Stavite svaki komad tijesta u po jedan lim za pečenje koji ste samo malo premazali uljem da se ne zalijepi tijekom pečenja.
Tijesto premažite kiselim vrhnjem ostavljajući 2 cm od ruba. Na vrhnje stavitee luk, posipajte slaninom i crnim paprom.
Stavite lim u pećnicu i pecite 15 minuta. Poslužite odmah.