Možete koristiti i gotove kore za savijaču, no ako želite sami napraviti tijesto, pomiješajte sve sastojke za tijesto, oblikujte ga u valjak pa ga podijelite u 12 jednakih loptica od otprilike 100 g.
Loptice stavite u lim za pečenje i dobro ih premažite uljem kako se ne bi osušile, pokrijte ih prozirnom folijom te pustite da odmaraju dok vi pripremate nadjev.
Na tavi zagrijte ulje pa mu dodajte mljeveno meso i sve začine. Dinstajte desetak minuta, uz stalno miješanje. Zatim dodajte umak i koncentrat od rajčice, smanjite vatru i kuhajte još 5 minuta.
Dodajte Tabasco (ako koristite), kukuruz i grah i sve sjedinite. Ostavite da se nadjev malo prohladi prije nego napunite pite.
Uzmite jednu lopticu od tijesta pa na radnoj površini stavite gornju stranu tijesta dolje, a donju stranu tijesta gore. S masnim rukama tijesto prstima razvlačite od sredine prema rubovima, a ostale loptice ponovno pokrijte folijom dok to radite.
Sami odredite debljinu tijesta, a kada ga razvučete, napunite ga nadjevom i umotajte poput štrudle. Pitu prerežite na pola i složite u lim za pečenje obložen papirom za pečenje, a zatim isti postupak ponovite i s preostalim tijestom i nadjevom.
Pite stavite peći u pećnicu na 200 stupnjeva i pecite ih dok ne porumene. Kada budu gotove, još vruće ih premažite s otopljenim maslacem.