Za koru će vam biti potreban jedan blok smrznutog lisnatog tijesta. Podijelite ga na pola, tanko razvaljajte, izbockajte vilicom i pecite nekoliko minuta na 200 stupnjeva.
Pomiješajte žumanjke i šećer, pa dodajte oko 200 mililitara mlijeka, gustin i vanilin šećer. Dobro izmiksajte da bude bez grudica.
Ostatak mlijeka stavite da zakuha pa u uzavrelo mlijeko dodajte smjesu sa žumanjcima i kuhajte još par minuta na laganoj vatri uz konstantno miješanje dok se ne zgusne.
Kremu ohladite, pa u ohlađenu kremu dodajte maslac i dobro izmiksajte. Postepeno dodajte slatko vrhnje uz konstantno miksanje.
U posudu stavite voće, šećer i pola vode i kuhajte dok ne zavre. U ostatak vode dodajte gustin i dobro promiješajte da bude bez grudica.
Kad je voće zakuhalo, dodajte mu smjesu s gustinom i lagano kuhajte još dvije minute. Ohladite na sobnoj temperaturi.
U pleh stavite jednu koru lisnatog tijesta i na nju polovicu kreme, zatim voćni sloj pa drugu polovicu kreme i na kraju drugu koru lisnatog tijesta.
Pospite šećerom u prahu, dobro ohladite, a zatim poslužite.