Kupus nasjeckajte na sitno, mrkve naribajte, a mladi luk narežite na tanke komadiće. Zeleni dio mladog luka odvojite za ukras, a ostatak luka pomiješajte s kupusom i mrkvom.
Promiješajte vodu i riblji temeljac. Dodajte jaja i sol i zatim dobro umutite da se sjedini. Tom smjesom prelijte povrće i promiješajte.
Uz neprekidno miješanje, dodajte brašno i miješajte dok se sve ne sjedini. Ostavite sa strane da odmori, a u međuvremenu zagrijte tavu.
Tavu premažite sezamovim uljem, a zatim na zagrijano ulje preko cijele tave ravnomjerno rasporedite smjesu kupusa. Pecite dok palačinka ne poprimi zlatno-smeđu boju, oko 10 minuta.
Okrenite na drugu stranu i nastavite peći na srednje jakoj vatri još desetak minuta, dok i druga strana ne poprimi zlatno-smeđu boju.
Dok se druga strana peče, napravite preljev od majoneze i octa. Palačinku na kraju poslužite preljevom i posipajte zelenim dijelom mladog luka.