Od 1.7 l mlijeka odvojite 200 ml, a ostatak stavite da prokuha. U posebnoj zdjelici pomiješajte 5 pudinga od karamele s 300 g šećera i 200 ml mlijeka.
Kada mlijeko zavre, maknite ga s vatre i u mlijeko umiješajte smjesu pudinga. Vratite na laganu vatru i miješajte nekoliko minuta dok se ne zgusne.
Puding prekrijte prozirnom folijom i ohladite. Umutite 250 g omekšalog maslaca pa mu, malo po malo, dodajte puding. Promiješajte i kremu podijelite na 4 dijela.
Umutite 500 ml vrhnja za šlag i podijelite ga na 4 dijela.
U pleh složite jedan red turskih keksi (kao petit kekse, s čokoladom iznutra), a ako ih nemate, mogu poslužiti i klasične petit kekse.
Na kekse stavite sloj kreme od karamele pa sloj šlaga, a zatim ponovno kekse. Postupak ponavljajte dok ne potrošite sve sastojke.
Tortu ohladite preko noći, a ohlađenu tortu ukrasite po želji i poslužite.