Pećnicu zagrijte na 180 °C. Kalup od otprilike 20×30 cm obložite papirom za pečenje.
Čokoladu i maslac otopite zajedno na pari ili vrlo pažljivo u mikrovalnoj.
U drugoj posudi lagano izmiješajte jaja i šećer. Dodajte otopljenu čokoladu. Umiješajte brašno i sol, pa po želji i sjeckane orahe.
Smjesu ulijte u kalup i pecite 20–25 minuta - brownie treba ostati sočan. Ohladite i narežite na 12 kocaka.
Otopite bijelu čokoladu vrlo pažljivo (na pari ili u kratkim intervalima u mikrovalnoj).
Na svaku kocku stavite marshmallow i prelijevajte ga otopljenom bijelom čokoladom tako da se lagano razlije okolo, kao na fotografiji.
Kad se malo stisne, rastopljenom tamnom čokoladom nacrtajte oči i usta (slamčicom, čačkalicom ili u vrećici s malim otvorom).