Zagrijte pećnicu na 180 °C (pečenje s gornjim i donjim grijačem). Okrugli kalup promjera 24 cm obložite papirom za pečenje, a rubove lagano premažite maslacem i pospite brašnom.
U većoj zdjeli mikserom umutite jaja, šećer i vanilin šećer 5-7 minuta, dok smjesa ne postane svijetla, gusta i pjenasta.
U posebnoj posudi pomiješajte brašno, prašak za pecivo i prstohvat soli. Suhe sastojke lagano umiješajte u smjesu jaja - najbolje špatulom ili na najnižoj brzini miksera.
Dodajte otopljeni maslac i mlijeko te kratko promiješajte dok se sve ne sjedini. Smjesa treba biti glatka i prozračna.
Ulijte smjesu u pripremljeni kalup, poravnajte površinu i stavite peći 35-40 minuta, dok biskvit ne poprimi zlatnu boju i dok čačkalica umetnuta u sredinu ne izađe suha.
Ostavite biskvit da se ohladi 10 minuta u kalupu, zatim ga izvadite na rešetku da se potpuno ohladi. Kad je hladan, pospite ga šećerom u prahu.