Prvo miksajte jaja sa šećerom, sjemenkama iz mahune vanilije, limunovom koricom i prstohvatom soli dok smjesa ne postane pjenasta. Prašak za pecivo i škrob pomiješajte s brašnom i umiješajte u smjesu od jaja i šećera.
Na kraju dodajte grčki jogurt i sve izmiksajte u glatku ljepljivu smjesu. Zatim pustite tijesto da se odmori 10 minuta.
Zagrijte ulje u fritezi ili loncu na 170 stupnjeva. Važno je da ulje uvijek ima stalnu temperaturu, pa preporučujemo korištenje termometra.
Pomoću žličica oblikujte fritule te ih pržite do zlatno-smeđe boje.
Pecite ih oko 3 minute te povremeno malo okrenite da porumene sa svih strana. Gotove fritule izvadite na papir kako bi se upio višak masnoće.
Na kraju ih uvaljajte u smjesu cimeta i šećera i poslužite dok su još tople, tada su najboljeg okusa!