Žumanjke i bjelanjke odvojite. Od bjelanjaka izradite čvrsti snijeg.
Žumanjke i bjelanjke pjenasto umutite.
U smjesu žumanjaka dodajte brašno, ulje i prašak za pecivo, dobro promiješajte. Za tamni biskvit dodajte kakao.
Na kraju špatulom lagano umiješajte čvrsti snijeg.
Smjesu za biskvit ulijte u lim za pečenje dimenzija 38x25 cm, obložen papirom za pečenje i stavite peći u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 10 minuta.
Vruće biskvite uvijte u formu rolade i ostavite da se hlade.
Od ukupne količine mlijeka oduzmite 200 ml. Veći dio zavrijte, u manjem dijelu umutite brašno, gustin i obje vrste šećera.
U vruće mlijeko ulijte smjesu brašna i miješajući kuhajte dok se krema ne počne zgušnjavati.
U ohlađenu kremu dodajte narezani maslac i limunov sok, mikserom dobro izradite kako bi se sastojci sjedinili.
Prije slaganja oblatne uvijte u čistu kuhinjsku krpu 10 minuta. kako bi postale elastične i podatne za rad.
Svaki biskvit prerežite dijagonalno, tako da dobijete 4dijela.
Oblatnu premažite kremom, na nju stavite po jedan žuti i crni biskvit, premažite kremom i zarolajte. Ponovite i sa ostatkom namirnica kako bi dobili dvije velike rolade.