Ulijte mlijeko u posudu, dodajte sol, zagrijte dok skoro ne zakuha. Zatim umiješajte krupicu brzo miješajući 30 sekundi, smanjite vatru i nastavite miješati dok se smjesa ne zgusne i uklonite s vatre.
Umiješajte maslac, naribani parmezan i žumanjke brzo miješajući kako se žumanjci ne bi zgrušali.
Ulijte smjesu u lim za pečenje, ravnomjerno je rasporedite i prekrijte plastičnom folijom. Ostavite u hladnjaku oko pola sata dok se ne stisne.
Premažite posudu za pečenje maslacem. Oblikujte kalupima krugove od smjese pa ih složite u posudu za pečenje.
Njoke premažite rastopljenim maslacem i posipajte naribanim parmezanom.
Pecite 25 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva. Pred kraj kratko zapecite na gornjoj rešetki da dobiju boju.