Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Kad je kuhana, dobro ju ocijedite, dodajte pola maslaca i nježno promiješajte dok se maslac ne otopi i ne prekrije tjesteninu.
Dok se tjestenina kuha, ogulite i narežite luk, odložite ga na jednu stranu i narežite gljive. U veliku tavu dodajte ostatak maslaca i trećinu ulja, te ih otopite na srednje jakoj vatri. Dodajte mljevenu papriku i luk. Dobro promiješajte i polako dinstajte dok luk ne postane proziran i mekan. Dodajte gljive i dinstajte još 4 minute na laganoj vatri.
Dok se gljive kuhaju svinjetinu narežite na tanke trakice. Kada je gotova, mješavinu luka i gljiva prebacite na tanjur i ostavite sa strane. Koristite istu tavu i dodajte drugu trećinu ulja dok se ne zagrije. Dodati polovicu svinjskog mesa i miješajući pržiti oko minutu. Prebacite to na tanjur s lukom. Dodajte preostalu žlicu ulja i pecite drugu polovicu svinjetine, opet 1 minutu. Vratite sve u tavu i dobro promiješajte.
Dodajte kiselo vrhnje, posolite i prokuhajte. Kuhajte 2 minute dok se malo ne zgusne. Dodajte papar, limunov sok i provjerite treba li soli. Poslužite s tjesteninom prelivenom maslacem i pospite peršinom.