Kako biste napravili tijesto, prvo zagrijte mlijeko da bude mlako. U većoj posudi sjedinite brašno, kvasac, šećer i sol.
U sredini napravite udubinu u koju ćete dodati jaje, zagrijano mlijeko i maslinovo ulje.
Mijesite 5 do 6 minuta dok ne dobijete glatko i elastično tijesto. Posudu prekrijte plastičnom folijom te ostavite 2 sata kako bi tijesto naraslo.
Tijesto prebacite na lagano pobrašnjenu površinu, razdijelite ga na četiri jednaka dijela te svaki oblikujte u lopticu. Ponovno prekrijte plastičnom folijom i ostavite 30 minuta da tijesto odmori.
U međuvremenu, dok čekate tijesto, stavite lim za pečenje u pećnicu te ju zagrijte na 250 stupnjeva. Napravite nadjev tako da rajčice prvo prerežete po pola, očistite od sjemenki i istisnete sok. Sve sastojke, osim mesa, stavite u blender ili multipraktik i izmiksajte. Dodajte i meso te miksajte na opciji pulse dok ne dobijete pastu.
Uzmite jednu lopticu te ju malo pobrašnite, zatim ju tanko razvaljajte u krug. Razvaljano tijesto stavite na papir za pečenje te mu lagano premažite rubove maslinovim uljem.
Nadjev jednako rasporedite po tijestu, zatim ga nježno utisnite, pazeći da ne poderete tijesto.
Nadjeveno tijesto stavite u lim za pečenje i pecite 5 do 6 minuta. Ponovite postupak s ostatkom tijesta i nadjeva.