Pileća prsa očistite od žilica i nečistoća te ih razrežite na manje kockice.
Stavite komade piletine u zdjelu i dodajte brašno. Izmješajte tako da su komadići piletine potpuno prekriveni brašnom. Stavite na stranu.
U čistu plitku zdjelu ili duboki tanjur dodajte jaja, mlijeko, sol i papar, češnjak u prahu i mljevenu papriku. Promiješajte da se sjedini i stavite na stranu. U drugoj plitkoj zdjeli pripremite zdrobljene kukuruzne pahuljice.
Svaki komad pobrašnjene piletine umočite u smjesu s jajima, a zatim u kukuruzne pahuljice, nježno utiskujući smjesu kukuruznih pahuljica u piletinu.
Stavite piletinu na lim obložen papirom za pečenje i pecite 10 minuta na 200°C. Okrenite piletinu i pecite još 7-8 minuta ili dok ne bude pečena.
Zagrijte veću količinu ulja u tavi s debljim dnom. Kad se ulje dobro zagrije, u serijama pržite piletinu tako da ju spuštate u ulje i pržite. Ukoliko su komadići piletine cijeli uronjeni u ulje, pecite ih 3-4 minute, ukoliko su uronjeni u ulje samo do pola i potrebno ih je okretati, pecite ih 3-4 minute sa svake strane. Izvadite na tanjur obložen papirnatim ručnikom.
Poslužite toplo uz BBQ umak, ranch, senf s medom ili neki drugi umak.