Široki rezanci s humusom i špinatom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
10min
Ukupno vrijemeUkupno
20min
KompliciranostTežina
Cijena
Široki rezanci s humusom i špinatom

Čarolija okusa, ovo jelo obožavaju i oni najzahtjevniji.

Sastojci

Broj porcija
4
400 gširokih rezanaca
1 glavicaluka
1 češanjčešnjaka
150 ghumusa
nekoliko crnih maslina, nasjeckanih i očišćenih
sol i papar

Priprema

1Pripremite tjesteninu i povrće

Skuhajte široke rezance prema uputama na pakiranju.


U međuvremenu, sitno nasjeckajte luk i češnjak, a špinat operite i nasjeckajte.


2Pripremite umak

U tavi na malo ulja popržite sitno sjeckani luk i češnjak.


Dodajte sjeckani špinat i kuhajte nekoliko minuta.


3Dodajte humus

Nakon 3 minute, dodajte humus, crne masline i promiješajte sve zajedno. Pirjajte nekoliko minuta da se okusi sjedine.


4Pomiješajte tjesteninu s umakom

Na kraju, dodajte kuhanu tjesteninu u tavu s umakom, dobro promiješajte i posolite i popaprite po ukusu.