U zdjelu stavite brašno, šećer, vanilin šećer i kakao.
Odvojite malo mlijeka od ukupne količine pa sve izmiješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Kuhajte preostalo mlijeko dok ne zakipi.
Kad mlijeko zakipi, dodajte mu pripremljene sastojke iz zdjele i kuhajte dok se sve dobro ne poveže.
Maknite smjesu s vatre i dodajte maslac te miješajte dok se potpuno ne otopi.
Posudu za pečenje premažite maslacem te posipajte kokosom.
Vruću smjesu prelijte preko kokosa i ostavite da se ohladi.
U međuvremenu, pripremite šlag prema uputama na pakiranju miješajući ga s mlijekom ili vodom.
Ravnomjerno rasporedite šlag po ohlađenoj smjesi u posudi za pečenje.
Prvo razrežite ohlađeni kolač po duljini na pola, a zatim poprečno na šest jednakih dijelova.
Svaki komad zamotajte u malu rolicu.
Stavite rolice u hladnjak kako bi se ohladile i stisnule.
Dobar tek!