Priprema
Prvo pomiješamo vodu, sol i brašno te mijesimo 5-10 minuta dok tijesto ne postane glatko i čvrsto s blagim otporom na pritisak. Preporučljivo je pustiti da odleži prekriveno na sobnoj temperaturi sat vremena.
Tijesto podijelimo u dva jednaka dijela pa ih pojedinačno razvučemo na što tanje, po mogućnosti debljinu tortilje. Širom čašom ili šalicom izrežemo oblikovane krugove tijesta spremne za punjenje. U originalu se u sredini tijesta napravi rupa, ono se razvuče u "donut" oblik debljine oko 2 cm te se potom podijeli na 25-30 podjednakih dijelova te se svaki dumplings zasebno ručno oblikuje no to je puno kompliciraniji i vremenski dulji put da bismo dobili približno isti rezultat stoga je preporuka prvoopisani način, prvenstveno radi uštede vremena.
U svaki dumplings stavimo punu čajnu žličicu nadjeva tj trgane svinjetine te ju zatvorimo i oblikujemo po želji. Najlakši oblik je polumjesec kao što je prikazano na slikama.
Nakon što smo ih pripremili stavljamo ih u posudu u kojoj ćemo ih pariti. Većina ljudi nema opremu za kuhanje na pari no ona se vrlo lako improvizira bilo da u posudu stavimo nekakvu rešetku ili neku malu posudu okrenemo naopako na dno te preko nje stavimo tanjur te parimo od 8-10 minuta. U krajnjem slučaju možete ih i prokuhati u običnoj slanoj vodi.
Dok se tijesto pari možemo pripremiti umak tako da pomiješamo sve sastojke te kuhamo na umjerenoj vatri desetak minuta dok se blago ne reducira.
Poslužimo zajedno uz malo narezanog svježeg povrća tipa kupus ili zelena salata.