Pomiješajte vodu, sol i brašno.
Mijesite 5-10 minuta dok tijesto ne postane glatko i čvrsto s blagim otporom na pritisak.
Pustite da odstoji prekriveno na sobnoj temperaturi sat vremena.
Podijelite tijesto u dva jednaka dijela.
Svaki dio razvucite što je tanje moguće.
Izrežite oblikovane krugove tijesta širokom čašom ili šalicom.
U svaki valjušak stavite punu čajnu žličicu trgane svinjetine.
Zatvorite i oblikujte po želji.
Kuhajte na pari 8-10 minuta. Možete ih pariti u posudi s rešetkom, ili improvizirati tako da na dno posude stavite okrenutu posudu, a preko nje tanjur.
Dok se valjušci pare, pripremite umak.
Pomiješajte sve sastojke za umak i kuhajte na umjerenoj vatri desetak minuta dok se blago ne reducira.
Poslužite uz umak i malo narezanog svježeg povrća, poput kupusa ili zelene salate.