U toplom mlijeku otopite izmrvljeni kvasac sa šećerom i ostavite na 10 minuta da se digne.
Kukuruzno brašno prelijte s kipućom vodom kako bi omekšalo.
Kad se malo ohladi, dodajte sve ostale sastojke i otopljeni kvasac, pa umijesite tijesto. Po potrebi dodajte još mlijeka, ali tijesto ne smije biti ljepljivo.
Prekrijte ga prozirnom folijom i ostavite da se udvostruči.
Tijesto podijelite na 8 dijelova i svaki razvaljajte u krug.
Svaki krug podijelite na 8 trokuta.
Na svaki trokut stavite nadjev po želji ili ostavite prazno pa zamotajte.
Složite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pustite da se dižu još 15 minuta.
Umutite jaje i njime premažite kiflice. Pospite s malo soli ili sezamom.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 190 °C oko 15 – 20 minuta, dok ne dobiju lijepu zlatnu boju.