Stavite brašno, mlijeko, kvasac i šećer u zdjelu električne miješalice opremljene nastavkom za tijesto. Miksajte na srednjoj brzini dok se smjesa ne sjedini, zatim dodajte jedno po jedno jaje i nastavite miksati dok se tijesto ne počne odvajati od stijenki zdjele.
Kada se tijesto počne odvajati, počnite dodavati maslac narezan na kockice, kockicu po kockicu, pazeći da je svaki dodatak dobro uklopljen u smjesu.
Ukoliko nemate samostojeći mikser s nastavkom za tijesto, možete umijesiti tijesto rukama, dodajući maslac kockicu po kockicu i osiguravajući da se svaka kockica maslaca dobro sjedini s tijestom prije nego što dodate sljedeću. Mijesite dok tijesto ne postane glatko i elastično, otprilike 10-15 minuta.
Pokrijte i ostavite da se diže jedan i pol do dva sata na toplom mjestu.
Nakon što se tijesto diglo, stavite ga u hladnjak na dva do tri sata ili preko noći.
Kako biste pripremili nadjev, sve sastojke dobro izmiješajte dok ne dobijete glatku smjesu.
Podijelite tijesto na dva dijela. Namastite kalup za torte veličine 26 cm i uklonite mu dno.
Razvaljajte jednu polovicu tijesta u krug nešto veći od kalupa i stavite ga na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Kalup bez dna položite preko tijesta (višak tijesta ćete kasnije odrezati).
Podijelite preostalu polovicu tijesta na dva dijela. Razvaljajte ih u dva dugačka valjka, veličine otprilike 85-90 cm. Lagano ih uvijte zajedno, ostavljajući prostora za širenje tijesta. Stavite uvijeno tijesto unutar kalupa, formirajući lijep rub oko oko stranica.
Pomiješajte žumanjak i mlijeko za premaz pa dobivenom smjesom premažite obrub. Zatim ulijte nadjev i po vrhu pospite narančinu koricu i maslac narezan na kockice.
Pecite 25 do 35 minuta u pećnici koju ste prethodno zagrijali na 190°C. Dok nadjev ne postane mekan i klimav u sredini. Ako tijesto počne previše tamniti, prekrijte ga folijom.
Ohladite na žičanoj rešetki, odrežite višak tijesta oko kalupa pa pažljivo uklonite kalup.
Poslužite za desert ili kao poslasticu za doručak.