U posudu stavite vodu, mlijeko, šećer i kvasac, dobro promiješajte i ostavite poklopljeno oko 15 minuta da se kvasac aktivira.
Zatim dodajte ulje i sol i ponovno promiješajte. Na kraju polako dodajte brašno, umijesite tijesto, premažite ga uljem, pokrijte prozirnom folijom ili krpom i ostavite da se diže sat vremena.
Tijesto rukama ili pomoću valjka razvucite u pravokutni oblik na radnoj plohi koju ste prethodno posuli sa malo brašna.
Količinu maslina odaberite sami pa ih izrežite na kolutiće, usitnite feta sir i sve zajedno pomiješajte.
Tijesto napunite nadjevom, a zatim ga po dužini podijelite na trakice otprilike 1,5 cm širine i zarolajte u pužić.
Pužiće lagano pritisnite prstima, stavite ih na pleh obložen papirom za pečenje i ostavite pokrivene da se dižu još 30 minuta.
Zatim ih premažite žumanjkom i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 190 stupnjeva 25 minuta, odnosno dok ne posmeđe.