Od brašna, soli i vode zamijesite glatko tijesto. Ostavite nauljeno i pokriveno prozirnom folijom da odmori na tanjuru.
Mljevenom mesu dodajte sitno sjeckani luk, sol i papar te vodu.
Na pobrašnjenom stolnjaku tijesto prvo samo malo razvaljajte valjkom za tijesto pa nauljite. Ostavite tako desetak minutaa, pa onda tanko razvucite.
Na jedan kraj rasporedite trećinu nadjeva, pa pažljivo zarolajte. Zarolani dio prerežite nožem. Smotajte burek i stavite ga u uljem premazani lim za pečenje (možete oblikovati i male, ali može i ovako - jedan veliki okrugli).
Postupak ponovite još dva puta, da potrošite ostale dvije trećine razvučenog tijesta i nadjeva.
Pecite burek na 200 stupnjeva oko 40 minuta. Pred kraj pečenja, prokuhajte vodu, maslac i sol, pa prelijte pečen burek. Vratite u pećnicu još par minuta.
Kratko prohladite prije jela.