Mlijeko, med i maslac zagrijte na temperaturu oko 45°C. Dodajte šećer pomiješan s pektinom pa kuhajte dok smjesa ne zakipi. Tada dodajte tostirane orahe, još kratko prokuhajte pa maknite s vatre, sipajte u manju posudu i spremite u hladnjak da se smjesa ohladi.
Ohlađenu smjesu oblikujte u malene kuglice pa složite na papir za pečenje s dosta razmaka jer će se kuglice raširiti u pečenju.
Stavite peći na 190°C dok se smjesa ne razlije i dobije boju svijetlog karamela. Pustite da se malo oladi pa izrezivačem oblikujte krugove.
Razradite mascarpone s vanilijom i malo meda u glatku kremu.
Pomiješajte šećer i vodu pa zakuhajte. U kipući sirup dodajte orahe i kuhajte dok se sirup ne pretvori u karamel. Sipajte na papir za pečenje.
Krugove koje ste izrezivali lijepite kremom i pospite karameliziranim orasima.