Narežite dvije glavice luka i pirjajte na ulju dok ne omekša. Zatim dodajte junetinu i sve zajedno pirjajte 15 minuta. Smjesu tijekom pirjanja začinite solju i paprom.
Pripremite premaz za tijesto tako da u zdjelici pomiješate mlaku vodu, ulje i sol.
Na nauljenu posudu složite tijesto. Na dno složite 3-4 kore tako da rubovi prelaze rub posude za pečenje, a svaku koru prije slaganja sljedeće premažite pripremljenim premazom.
Ostatak kora natrgajte i natrgane dijelove ubacite na poslagane kore te dodajte još malo premaza. Zatim na to rasporedite žlicu mesa pa ponovno prekrijte nasjeckanim korama. Postupak ponovite još dva puta, a zatim preklopite dijelovima kora koje prelaze rub posude. Završni sloj ponovno premažite premazom za tijesto.
Pecite 40 minuta na 180 stupnjeva, odnosno dok ne porumeni.
Ostavite 10 minuta da se ohladi i - dobar tek!