Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Obložite pleh za pečenje veličine 38 x 25 cm papirom za pečenje i premažite uljem. Prosijte brašno, sol, prašak za pecivo i začine. Pjenasto izmiksajte jaja postepeno im dodavajući šećer. Umiješajte pire od bundeve, a zatim dodajte brašno i promiješajte da se sjedini.
Izlijte u pripremljen pleh i pecite dok čačkalica umetnuta u sredinu biskvita ne izađe čista, oko 15 minuta. Veliku kuhinjsku krpu posipajte šećerom u prahu, preokrenite biskvit na kuhinjsku krpu i skinite papir za pečenje. Počevši od kraja, nježno, ali čvrsto zarolajte biskvit. Neka se potpuno ohladi.
U velikoj zdjeli pomiješajte krem sir, rastopljeni maslac, vaniliju, šećer u prahu i sol. Miksajte dok se sve lijepo ne sjedini i dobijete glatku kremu.
Kad se biskvit ohladio, lagano ga razmotajte i premažite nadjevom od krem sira. Zarolajte i ukrasite s još šećera u prahu.
Narežite i poslužite.