Namaz koji se najčešće priprema od čvaraka, kiselog vrhnja, tvrdo kuhanih jaja, mljevene paprike, soli i papra. Sastojci se blendaju do kremaste teksture, a pašteta je najbolja ohlađena na svježem domaćem kruhu.
Sastojci
Broj porcija
6
200 gčvaraka
2tvrdo kuhana jaja
2 žlicekiselog vrhnja
1 češanj češnjaka
mljevena crvena paprika, po ukusu
sol
papar
Priprema
1 Blendajte sastojke
Čvarke dobro sameljite u multipraktiku. Dodajte ostatak sastojaka i sve dobro izmiksajte. Pokušajte što bolje izmiksati kako bi smjesa bila glatka i lako mazljiva.
2 Poslužite
Posipajte mljevenom crvenom paprikom, ohladite i poslužite uz kruh ili krekere.
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.