Tjestenina s tunom i salsom

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
15min
Ukupno vrijemeUkupno
25min
KompliciranostTežina
Cijena
Tjestenina s tunom i salsom by Shutterstock Shutterstock

Ovo jelo može biti super ideja za brzi ručak koji možemo ponijeti i na posao.

Sastojci

Broj porcija
4
300 gtjestenine
1 češanjčešnjaka
maslinovog ulja
1 konzervatunjevine u komadima
250 mlpasirane rajčice
soli i papra
peršina, ružmarina i bosiljka
po želji malo parmezana
Napomena:

Priprema

Skuhajte tjesteninu prema uputama s pakiranja.


1 Pripremite salsu

U tavi zagrijte ulje i dodajte sitno nasjeckan luk, posolite i popaprite po želji. Kada luk omekša, dodajte sjeckani češnjak.


Nakon toga tunu dobro procijedite i dodajte u tavu pa prelijte pasiranom rajčicom. Začinite sa začinima po ukusu.


2 Poslužite jelo

Na kraju sve pomiješajte s kuhanom tjesteninom i poslužite.

Po želji dodajte parmezan.