Recept istarskog chefa Antonija Brajkovića za savršeno pečenu piletinu s hrskavom koricom i sočnim mesom, uz prilog od povrća i umak.
Fuži su najpoznatija istarska tjestenina, a u Istri su najpoznatiji u kombinaciji s tartufima. Možete ih napraviti i kod kuće, a za savjet i recept smo pitali poznatog mladog istarskog chefa Antonija Brajkovića.
Chef iz Umaga, Antonio Brajković, dao nam je recept i savjete za najbolju pohanu piletinu pripremljenu kod kuće.
Recept istarskog chefa Antonija Brajkovića, za lignje s komoračem, ukusno, mediteransko jelo koje brzo i lako možete pripremiti kod kuće.
Recept istarskog chefa Antonija Brajkovića za ukusne i jednostavne lignje na žaru.
Brz i ukusan ragu od glava lignji prema receptu chefa Antonija Brajkovića.
Jednostavan i brz recept za punjene lignje chefa Antonija Brajkovića.