Bjelanjke i žumanjke odvojite, od bjelanjaka umutite čvrsti snijeg.
Žumanjke i šećer pjenasto umutite. Dodajte brašno, dobro promiješajte.
U dobivenu smjesu špatulom lagano umiješajte snijeg.
Dobiveno tijesto izlijte u prethodno namašćeni lim za pečenje i stavite peći na 170 stupnjeva 10 minuta.
U posudi pomiješajte vodu i šećer i stavite na vatru da zakuha.
U zakuhanu smjesu šećera i vode dodajte mljevene orahe, čokoladu i maslac. Dobro promiješajte kako bi se sastojci sjedinili.
Pripremljenu kremu ostavite da se ohladi.
Šećer u prahu i maslac pjenasto umutite.
U dobivenu smjesu šećera i maslaca dodajte narančin sok i naribanu koricu. Dobro promiješajte.
Oblatne premažite tamnom kremom na hrapavijoj strani.
Biskvit premažite svijetlom kremom, pokrijte oblatnom i okrenite.
Biskvit namazan svijetlom kremom prekrijte oblatnom onom stranom koja je namazana tamnom kremom. Ponovite postupak tako da biskvit bude u sredini, između krema i oblatni.
Kolač opteretite težim predmetom npr knjigom kako bi se slojevi slijepili. i ostavite kolač da se ohladi.