U posudu stavite brašno, sol i kvasac. Dodajte vodu, ulje, promiješajte i umijesite glatko tijesto.
Premjestite tijesto u posudu, pokrijte prozirnom folijom ili čistom kuhinjskom krpom i ostavite da se diže 45 do 60 minuta.
Dok se tijesto diže, zagrijte ulje u velikoj tavi dodajte sitno nasjeckani luk i lagano pržite 15 minuta dok ne postane staklast. Rajčice blanširajte u vrućoj vodi, ogulite kožicu i narežite na kocke.
U tavu dodajte nasjeckanu rajčicu, timijan, posolite i popaprite pa kuhajte povremeno miješajući 30 minuta dok luk ne omekša. Gotovi nadjev ostavite da se malo prohladi.
Dignuto tijesto razvaljajte na dimenziju lima za pečenje i preselite ga u lim obložen papirom za pečenje.
Po pripremljenom tijestu rasporedite nadjev od luka, posložite inćune i dodajte na kolute nasjeckane crne masline.
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva 25-30 minuta.