Pomiješajte brašno i sol u zdjeli.
Dodajte vruću vodu i mijesite 3-5 minuta dok ne dobijete glatko i mekano tijesto.
Oblikujte kuglu, zamotajte je u prozirnu foliju i ostavite u hladnjaku 30 minuta.
Pospite radnu površinu s malo kukuruznog škroba (ili brašna) i razvaljajte tijesto na oko 2 mm debljine.
Izrežite krugove pomoću čaše ili kalupa za kekse (promjera oko 8 cm).
Uklonite obrub, umijesite ga u kuglu i ponovno razvaljajte pa izrežite još krugova.
Sitno nasjeckajte povrće.
Zagrijte ulje u velikoj tavi.
Pržite gljive, luk i mrkvu 2-3 minute dok lagano ne porumene.
Dodajte poriluk i kupus s malo soli i kuhajte još 5-7 minuta, povremeno miješajući, dodajte malo vode po potrebi.
Dodajte sitno isjeckani češnjak i đumbir, te začine, kuhajte još minutu da se okusi sjedine.
Ostavite nadjev sa strane da se ohladi.
Stavite 1 žličicu nadjeva na sredinu svakog kruga tijesta.
Mažite rubove tijesta vodom i savijajte tijesto stvarajući lepezasti uzorak, pazeći da se zatvore svi "šavovi".
Zagrijte ulje u tavi na srednje jakoj vatri. Pržite Gyoze 2-3 minute.
Ulijte oko 1/4 šalice vode i pokrijte poklopcem. Kuhajte na pari 7-8 minuta ili dok voda ne ispari.
Pomiješajte sve sastojke za umak - sojin umak, rižin ocat, agavin sirup, sezamovo ulje i srirachu.
Poslužite uz pripremljeni umak i uživajte. Dobar tek!