Pileća prsa narežite po dužini filea - na debljinu od okvirno 1 cm.
Narezanu piletinu ubacite u glatko brašno, pa u jaja, i onda u panko mrvice.
Piletinu pecite u tavi u dubokom ulju dok ne dobije zlatnu boju.
Izvadite posudu iz kuhala za rižu i izvažite 350g. Rižu operite hladnom vodom laganim kružnim pokretima, postupak ponovite 4-5 puta dok voda ne postane bistra.
Omjer riže i vode u kuhalu treba biti 1:1. Dakle, za 350g sirove riže, dodajte 350ml hladne vode. Vratite posudu u kuhalo i poklopite. Stisnite sklopku i čekajte da zasvijetli oznaka COOK. Riža se kuha od 25 do 30 minuta. Kad čujete zvuk sklopke, kuhalo se automatski prebacuje u WARM način i tada rižu ostavite još 15-ak minuta.
U lončić stavite rižin ocat, šećer, mirin i sol i kuhajte na laganoj temperaturi. Pazite da ocat ne potamni i ne proključa. Ključno je da se šećer i sol otope i da ocat ponovno postane bistar kao prije obrade.
Otvorite kuhalo za rižu i provjerite stanje riže. Ako je skuhana, izvadite rižu u posudu i pazite da vanjski rub riže koji je dodirivao stijenku kuhala odvojite i ne koristite u daljnjem procesu (u trenutku kada se riža ohladi, ovaj dio postane previše tvrd za daljnju upotrebu).
U posudu s kuhanom rižom sipajte rižin ocat. Laganim pokretima slijeva nadesno i zdesna nalijevo odvajajte svako pojedino zrno. Pokrijte posudu vlažnom krpom i svakih 10-ak minuta kako se riža hladi, ponovite postupak miješanja.
Kineski kelj narežite, stavite u veću posudu, dodajte sol i masirajte 10 minuta rukama dok kelj ne uvene i dobro se nasoli. Ostavite dodatnih 10 minuta da stoji. Potom ulijte hladnu vodu koja ga treba
prekriti te pritisnite drugom posudom da bude ispod vode i ostavite tako 2 sata.
Pomiješajte u blenderu kimchi umak, kuhanu rižu, đumbir,Napraviš pastu za kimchi tako da pomiješaš u blenderu – kimchi umak, kuhanu rižu, đumbir, češnjak, ocat i sambal. Dobro izblendajte. Dodajte vode ako je pregusto. Smjesa treba biti poput guste kreme.
Nakon dva sata, izlijte vodu iz kelja, isperite u vodi i ostavite u cjedilu da se ocijedi barem pola sata. Istisnite rukama vodu iz kelja što je više moguće, ali da ga pritom ne gnječite previše.
Prebacite kelj u posudu, dodajte kimchi pastu koju ste izblendali i izmiješajte rukama da se kelj kvalitetno obloži.
Dodajte daikon i mladi luk te pomiješajte i njega.
Ostavite na sobnoj temperaturi prekriveno folijom i poklopljeno. Tako treba fermentirati jedan dan. Nakon toga prebacite u hladnjak i povremeno promiješajte.