Duboki pladanj ili pleh što većeg promjera premažite maslacem i posipajte kokosom.
U jednoj posudi zajedno pomiješajte brašno, šećer, kakao i vanilin šećer.
Odvojite malo mlijeka od ukupne količine korištene u receptu, dodajte smjesi i sve dobro izmiješajte.
Ostatak mlijeka ulijte u lonac, stavite kuhati, a kada zavrije, maknite sa štednjaka.
U mlijeko umiješajte smjesu od šećera, brašna, kakaa i vanilin šećera te vratite na štednjak još 2-3 minute.
Kad je gotovo, umiješajte maslac i još vruće ulijte u pleh s kokosom. Čim ravnomjernije jer se smjesa brzo zgusne.
Ostavite da se hladi oko 2 sata.
Za to vrijeme, izradite vrhnje za šlag.
Kada se smjesa ohladila, premažite ju vrhnjem za šlag u tankom sloju.
Smjesu prvo prerežite po dužini, zatim okomito na prutiće pa zarolajte svaki komad.