Prosijte brašno u veliku zdjelu za miješanje.
U brašno dodajte jaje i promiješajte.
U smjesu dodajte malo soli, malo ulja, malo octa i promiješajte.
Smjesi uz miješanje postepeno dodavati mlaku vodu dok se ne formira tijesto.
Tijesto mijesite 10 minuta dok ne postane glatko i mekano, ne pretvrdo ni premekano.
Tijesto podijeliti na 3 jednake loptice i svaku još malo mijesite.
Kuglice od tijesta prekrijte prozirnom folijom i ostavite da odstoje najmanje 2 sata.
Nadjev pripremite tako što ćete pomiješati svježi sir, kiselo vrhnje, jaja i slatko vrhnje. Dodajte soli prema vlastitom ukusu ukoliko želite da vam masnica bude slana ili šećera ukoliko želite da bude slatka.
Jednu lopticu tijesta na stolnjaku jako tanko razvaljajte u krug.
Tijesto premažite otopljenom masti i dodajte nadjev od sira.
Tijesto i nadjev zarolajte u oblik cilindra. Poslužite se stolnjakom kako bi lakše zamotali tijesto.
Zamotano tijesto smotajte u krug. Ponovite postupak sa preostale dvije loptice tijesta.
Razvaljano tijesto premažite ostatkom nadjeva i preostalom otopljenom masnoćom.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva 40 minuta.
Poslužite toplo i uživajte!