Zagrijte mlijeko u loncu dok ne postane mlako. Ulijte mlijeko u posudu za miješanje.
Dodajte kvasac i pola žličice šećera, te ostavite da se kvasac zapjeni, oko 10 minuta.
Dodajte maslac i jedan po jedan žumanjak, miješajući dok se sve ne sjedini.
Dodajte preostali šećer, limunovu koricu i kiselo vrhnje te sve zajedno dobro izmiksajte.
Tijesto možete umijesiti i ručnim miješanjem s drvenom kuhačom, a potom čistim rukama. Ako miješate rukama, mijesite dok tijesto ne postane glatko i ne prestane vam se lijepiti za ruke.
Malo po malo dodajte brašno te miksajte na srednje niskoj brzini. Povremeno zaustavite mikser, odvojite tijesto od stijenki posude i promiješajte, kako bi se svo brašno dobro sjedinilo.
Nastavite miksati na niskoj brzini dok se tijesto ne sjedini. Tijesto bi trebalo biti mekano i podatno. Ako je još uvijek malo ljepljivo, dodajte žlicu po žlicu dodatnog brašna dok tijesto ne postane podatno i prestane se lijepiti za ruke.
Oblikujte tijesto u kuglu, nauljite ga biljnim uljem i premjestite u zdjelu.
Pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se diže na sobnoj temperaturi dok se ne udvostruči (oko 60 do 90 minuta).
U manjoj posudi pomiješajte orahe, šećer, grožđice, rum i mlijeko dok se svi sastojci dobro ne sjedine. Ostavite sa strane.
Stavite grijati pećnicu na 165 stupnjeva. Obložite dva lima za pečenje papirom za pečenje.
Podijelite tijesto na 4 loptice. Na lagano pobrašnjenoj površini (samo ako je potrebno kako se tijesto ne bi lijepilo), razvaljajte prvu lopticu u pravokutnik dimenzija 23 x 33 cm. Pokrijte preostalo tijesto krpom dok radite sa svakom lopticom, kako se tijesto ne bi osušilo.
Razmažite četvrtinu nadjeva na površinu razvaljanog pravokutnika, ostavljajući od oko 1 cm od ruba tijesta bez nadjeva.
Zamotajte tijesto, počevši od duljeg kraja pa pomoću razmućenog bjelanjka zalijepite rubove tijesta.
Dobiveni zamutaljak položite s rubom prema dolje na pripremljeni lim za pečenje. Na svaki lim za pečenje idu po dvije rolice.
Ponovite postupak sa preostale tri loptice tijesta.
Rolice labavo pokrijte plastičnom folijom i ostavite da se dižu 45 minuta.
Premažite cijele rolice tučenim jajetom.
Pecite na 165 stupnjeva, jedan po jedan lim za pečenje, dok rolice ne postanu lagano zlatne boje, otprilike 40-45 minuta.
Nakon pečenja, izvadite ih iz pećnice i ostavite da se hlade na rešetki oko 15 minuta.
Po želji, pospite šećerom u prahu, narežite na kriške i poslužite tople ili na sobnoj temperaturi.