Stavite rezance u veliku zdjelu i prelijte ih s puno kipuće vode. Namočite 5 minuta, zatim ocijedite u i brzo isperite hladnom vodom. Ne ostavljajte ih u vodi više od 5 – 10 minuta.
Pomiješajte sve sastojke za umak u maloj zdjeli.
Zagrijte ulje u velikoj neprijanjajućoj tavi na visokoj temperaturi.
Dodajte češnjak i luk, pržite 30 sekundi.
Dodajte piletinu narezanu na trakice i pržite oko 1.5 minutu, dok nije skoro potpuno pečena.
Pomaknite piletinu na jednu stranu tave, a s druge strane ulijte lagano razmućena jaja.
Razmutite pomoću drvene kuhače. Dodajte još malo ulja ako je tava presuha, zatim pomiješajte s piletinom.
Dodajte svježe klice, tofu, rezance, a zatim i umak. Nježno miješajte oko 1.5 minutu, dok rezanci ne upiju umak.
Dodajte vlasac i polovicu kikirikija. Brzo promiješajte, zatim maknite s vatre.
Poslužite odmah, posipano preostalim kikirikijem i kriškama limete sa strane, uz malo čilija i dodatnom šakom svježih klica ako želite.
Prije jela prelijte sokom limete po želji.