Pačje batke dobro posolite i popaprite, stavite ih skupa s guščjom masti, borovicom, klinčićem, pimentom i lišćem avokada u sous vide na 70 stupnjeva, i to 16 sati.
Od sokova nastalih u sous vide vrećici napravite jus. Sokovima dodajte sitno sjeckani luk, češnjak, crno vino i Worcestershire umak. Kada se umak reducira, procijedite.
Crveni kupus, ribanu jabuku i lješnjake dinstajte s jabučnim octom dok sve ne omekša.
U domaće vrhnje naribajte hren, a Granny Smith jabuku narežite na štapiće.
Patku rukom natrgajte na sitno, kožu stavite u pećnicu na 200 stupnjeva da postane hrskava. Na pačjoj masti iz sous vide vrećice kratko popržite patku dok ne dobije lijepu boju.
Na tortilju redom slažite umak od hrena, patku, jus, dinstani kupus, štapiće jabuke i nekoliko čvaraka od pačje kože.