Naranču i limetu iscijedite. Dobiveni sok pomiješajte sa začinima, soli, achiote pastom i nakratko izblendajte.
Meso vilicom izbodite na nekoliko mjesta i zalijte pripremljenom marinadom. Rukama je dobro utrljajte u meso i ostavite preko noći u hladnjaku.
Marinirano meso stavite u dublji lim za pečenje i pecite prekriveno aluminijskom folijom na 180 stupnjeva 3 sata.
Zatim uklonite foliju i pecite dodatna 2 sata na 180 stupnjeva. Tijekom pečenja meso povremeno podlijte sokom koje je meso ispustilo.
Pečeno meso pomoću dvije vilice "natrgajte", vratite u posudu u kojem se peklo i zalijte sokom od pečenja.
Luk i habanero papričicu nasjeckajte, poslolite i popaprite, začinte sokom limete i ostavite 10 minuta. Korijandar nasjeckajte na sitno.
Pripremljene tortilje nadjenite svinjetinom, pripremljenim povrćem i posipajte sjeckanim korijandrom.