Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva te namastite dva kalupa za torte promjera 20 cm i obložite ih papirom za pečenje. Možete koristiti i jedan dublji kalup promjera 20 cm pa ćete biskvit jednostavno prerezati.
U velikoj posudi sjedinite šećer, otopljeni maslac, jaja koja ste prethodno umutili, brašno, prašak za pecivo i mlijeko. Trebali bi dobiti glatku, mekanu smjesu.
Smjesu razdijelite u kalupe i zagladite špatulom. Pecite 20-ak minuta dok biskvit ne porumeni, zatim ga izvadite da se ohladi.
Za nadjev istucite maslac dok ne postane gladak i kremast, zatim postepeno dodavajte šećer u prahu i ekstrakt vanilije (ako ga koristite).
Površinu jednog od biskvita premažite kremom od maslaca, a preko kreme premažite džem. Poklopite drugim biskvitom i posipajte šećerom u prahu te poslužite.
(po porciji)