Pomiješajte mak i lješnjak.
Bjelanjke mutite mikserom sa smeđim šećerom i soli.
U drugoj posudi miksajte maslac i šećer u prahu pa dodajte jedan po jedan žumanjak.
U smjesu žumanjaka dodajte mak, lješnjake i koricu limuna.
Postepeno dodavajte izmiksane bjelanjke i lagano promiješajte.
Prebacite biskvit u kalup za torte promjera 18 cm i pecite 35 minuta na 180 stupnjeva (ili dok čačkalica iz biskvita ne izađe suha).
Prerežite biskvit na dva tijela te sredinu namažite pekmezom od maline.
Vrh torte također lagano premažite pekmezom od malina.
Razvaljajte marcipan na veličinu torte i stavite preko pekmeza.
Pripremite ganache od slatkog vrhnja, čokolade i meda (otopite na pari ili u mikrovalnoj).
Prelijte ganache preko marcipana.
Tortu je najbolje ohladiti preko noći.