Ganache napravite prvi jer mu treba neko vrijeme da se stegne. Jednostavno je - na pari rastopite vrhnje sa sjeckanom čokoladom, i to dobro izmiješajte pjenjačom kako bi nastala tamna, glatka smjesa.
Ostavite sa strane da se ohladi, a za to vrijeme možete pripremiti ostatak.
Na pari skuhajte puding sa šećerom u soku od naranče.
Kad se zgusne, ostavite da se ohladi, a tek netom prije slaganja torte ćete završiti ovu kremu tako da u potpuno ohlađeni puding od naranče dodate tučeno slatko vrhnje koji ste prije spajanja s pudingom pomiješali s krem sirom.
Kad spojite, u to ćete dodati otopljenu želatinu
Jaja i šećer pjenasto izmiješajte pa dodajte ostale sastojke. Izlijte u okrugli kalup za tortu koji ste obložili papirom za pečenje i pecite 10 minuta na 180 stupnjeva. Ohladite.
Prvo složite tortu, a onda ćete je preliti preljevom. Ohlađeni biskvit koji ste izvadili iz kalupa pa stavili natrag u kalup obložen čistim papirom za pečenje, poškropite narančinim sokom (može i rum ili samo mlijeko), pa premažite ganacheom koji ste ohladili prvo na sobnoj temperaturi, onda još u hladnjaku, pa nakon toga izmiksali da postane lagano pjenast.
Sada preko ganachea prelijte kremu od pudinga od naranče koju ste dovršili kako je opisano gore u uputama kod pripreme kreme.
Slobodno kremu od naranče prohladite da se malo stegne, pa tada prelijete preljevom od naranče koji ste pripremili prema uputama na pakiranju.
Hladite tortu minimalno 12 sati.