Maslac izrežite na kockice pa prstima umiješajte u brašno, dodajte i ostale sastojke, kratko mijesite i formirajte oblik dva diska, jedan veći, drugi malo manji. Tijesto ohladite na barem sat vremena u hladnjaku.
U lončić stavite mlijeko, vrhnje, dodajte jaja, šećer, vanilin šećer, brašno i limunovu koricu i dobro izmiješajte pjenjačom. Kuhajte na laganoj vatri i miješajte pjenjačom cijelo vrijeme.
Kada se krema zgusne, ugasite vatru i dodajte maslac, pa miješajte dok se potpuno ne istopi. Površinu kreme pokrijte prozirnom folijom i ostavite da se ohladi.
Oba tijesta razvaljajte tako da donje tijesto bude malo veće od okruglog kalupa promjera 22-24 cm, a donje nekoliko centimetara manje. Stavite ga u namašćen kalup.
Skuhanu kremu prebacite na donje tijesto, poklopite sve gornjim tijestom i čvrsto spojite donje i gornje rubove, a možete ih i pritisnuti vilicom. Površinu premažite mlijekom, te posujte pinjolima.
Pecite na 180°C oko 40 minuta. Kada se kolač ohladi, posujte šećerom u prahu.