Višnje odmrznite pa soku dodajte vode da ukupno bude 500 ml tekućine.
Škrobno brašno otopite u malo vode. U loncu zagrijte do vrenja višnje, sok, vodu i šećer pa dodajte razmućeni škrob.
Kuhajte uz miješanje dok se lagano ne zgusne pa prohladite.
Odvojite malo mlijeka u kojem razmutite prašak za puding i šećer.
Ostatak mlijeka ulijte u lonac, dodajte usitnjenu čokoladu pa uz miješanje zagrijte do vrenja.
Ulijte smjesu s razmućenim praškom pa kuhajte uz miješanje dok se ne zgusne. Ohladite kremu.
Hladno vrhnje za šlag čvrsto umutite. I kremu umutite kako bi omekšala. Spojite ove dvije smjese u jednoličnu kremu.
Tri kalupa srednjih dimenzija premažite maslacem i obložite masnim papirom. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva. Sve sastojke pomiješajte mikserom (mutite najmanjom brzinom).
Podijelite na tri dijela i svaki pecite oko 10 minuta. Ohladite biskvite prije slaganja.
Čokoladu otopite na pari. Zagrijte i vrhnje pa spojite oboje u jednoličnu glazuru. Malo prohladite pa prelijte po kolaču.
Na prvi biskvit složite otprilike 2/3 čokoladne kreme. Dodajte drugi biskvit pa preko prelijte žele od višanja. Zatim posložite treći biskvit, ostatak čokoladne kreme i na kraju kolač prelijte ganacheom.