U zdjeli pomiješajte brašno, mlaku vodu, jaje i prstohvat soli i umijesite glatko tijesto koje se neće lijepiti za ruke.
Podijelite tijesto na 2 lopte, prebacite u posudu koju ste prethodno namazali uljem, prekrijte i ostavite da odmori 30 minuta.
U posudi pomiješajte mljeveno meso, sitno sjeckani luk i češnjak i začinite po želji soli i paprom.
Tijesto tanko razvijte, izrežite na kvadratiće. Dodajte malo nadjeva u sredinu svakog kvadratića i zatvorite-preklopite dijagonalno, tako da dobijete oblik trokuta.
U veću posudu ulijte vodu, ulje, posolite i pustite da voda zavrije.
U vrelu vodu dodajte nekoliko klepa i kuhajte dok ne isplivaju na površinu.
Kuhane klepe posložite u lim za pečenje, prelijte otopljenim maslacem, crvenom paprikom promiješajte i stavite peći u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva 5-10 minuta.
Pečene, tople klepe prelijte vrhnjem.