Pomiješajte brašno, sol i papar na tanjuru ili u plitkoj posudi.
Dobro zagrijte tavu s debljim dnom na srednje jakoj vatri. Kada je tava vruća, dodajte ulje i zagrijavajte još oko 30 sekundi.
Potopite obje strane telećih kotleta u mješavinu s brašnom. Otresite višak brašna.
Nemojte pretrpavati tavu, pecite odreske u serijama. Pecite ih 2 do 3 minute sa svake strane ili dok lijepo ne porumene.
Izvadite ih iz tave i stavite na tanjur i prekrijte folijom. Možete ih držati u pećnici na vrlo niskoj temperaturi ako želite.
Dodajte temeljac, vino, limunov sok i kapare u tavu u kojoj ste pekli odreske.
Pustite da zakipi, a zatim smanjite na laganu vatru i kuhajte oko 3 minute ili dok se smjesa ne reducira za otprilike trećinu.
Tijekom kuhanja, kuhačom ostružite sve komadiće s dna tave.
Pred sam kraj umiješajte maslac i nasjeckani peršin. Prilagodite začine ako je potrebno.
Poslužite dva odreska po osobi i ukrasite kriškama limuna. Obilno prelijte umakom i odmah poslužite.