U vatrostalnu posudu ulijte mlijeko, dodajte maslac i polovicu vanilin šećera. Zatim stavite u pećnicu zagrijanu na 220°C, dok ne zavri.
Dok je mlijeko u pećnici, od 5 bjelanjaka istucite čvrsti snijeg.
U zdjelicu stavite žumanjke, dodajte preostali vanilin šećer, naribanu limunovu koricu i izmiješajte sastojke.
Smjesu od žumanjaka prelijte preko snijega od bjelanjaka i nježno promiješajte, tako da dobijete jednoličnu smjesu.
U zdjelici pomiješajte gustin i brašno. Promiješajte i polagano umiješajte u smjesu od bjelanjaka i žumanjaka.
Velikom žlicom odvajajte dobivenu smjesu, stavljajte u vatrostalnu posudu s mlijekom i stavite peći u pećnicu, zagrijanu na 220°C, na 8 do 10 minuta.
Gotove noklice pospite šećerom u prahu i poslužite.