Ribu očistite i operite.
Stavite kuhati čitave, oguljene krumpire.
Pirjajte luk, češnjak i mrkvu
Očistite i usitnite luk, češnjak i mrkvu pa ih stavite lagano pirjati na maslinovom ulju nekoliko minuta.
Skuhani krumpir narežite na ploške i dodajte luku, češnjaku i mrkvi. Lagano promiješajte.
Ulijte vino, vodu prema potrebi, začinite solju i paprom, a zatim pustite da se kuha. Jelo nemojte miješati, već samo lagano protresite lonac.
U međuvremenu, svaku ribu koju ste očistili narežite na dva do tri krupnija komada. Komade ribe ubacite u lonac, dodajte vode prema potrebi i tako pustite da se kuha.
Jelo je spremno kada je riba kuhana. Na samom kraju možete dodati cherry rajčice, kapare i nasjecakni peršin i sve skupa malo promiješati.
Prije serviranja jelo prelijte s maslinovim uljem.