Sporo kuhana Bratwurst kobasica

Vrijeme pripremePriprema
10min
Vrijeme kuhanjaKuhanje
7h
Ukupno vrijemeUkupno
7h 10min
KompliciranostTežina
Cijena
Sporo kuhana Bratwurst kobasica by Shutterstock Shutterstock

Bratwurst vrsta je njemačke kobasice napravljena uglavnom od svinjetine, a rjeđe od govedine ili teletine. U ovoj kombinaciji kobasice su kuhane u pivu, a poseban im okus daju kiseli kupus, ali i umak od chilija i majoneze te otopljeni sir.

Sastojci

Broj porcija
10
10nekuhanih bratwurst kobasica
3 bocepiva od 300 ml
1 glavicaluka, nasjeckana
400 gkiselog kupusa
170 gmajoneze
60 mlčili umaka
2 žliceketchupa
1 žlicanasjeckanog luka
1 režanjčešnjaka
1 prstohvatpapra
10peciva za hot dog
10 šnitašvicarskog sira

Priprema

1 Skuhajte kobasice

U velikoj tavi prepecite bratwurst kobasice. U loncu pomiješajte pivo, narezani luk i kiseli kupus, a zatim dodajte i kobasice. Kuhajte poklopljeno na laganoj vatri oko 7 sati ili dok se kobasice ne skuhaju.


2 Ispecite u pećnici

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. U maloj zdjelici pomiješajte majonezu, čili umak, kečap, nasjeckani luk, češnjak i papar. Premažite preko peciva koje ste prepolovili na dva dijela. U pecivo zatim stavite sir, kobasice i kiseli kupus i pecite u pećnici 10-ak minuta.

Index Recepti logo
Index Recepti
Stvarni recepti koje možete napraviti kod kuće. Testirani. Bez pjenica i posteljica, obećajemo.