U toplom mlijeku pomiješajte kvasac i šećer te ostavite da se zapjeni. U zdjelu gdje ste usuli brašno ulijte mlijeko s kvascem i ostale sastojke za tijesto pa umijesite mekano i glatko tijesto.
Ostavite pokriveno čistom krpom da se diže, oko pola sata će biti dovoljno.
Za premaz na laganoj vatri otopite maslac pa sklonite s vatre i umiješajte peršin, češnjak, sol i žumanjak.
Mozzarellu prerežite na pola pa svaku polovicu narežite na tanke šnite. U lim za pečenje stavite masni papir kako se ne pogača ne bi zalijepila, naročito zbog sira.
Stavite tijesto da pokrije dno pa zarežite u mrežu jako oštrim nožem.
Punite sve rezove mozzarellom i premažite maslacem u koji ste umiješali češnjak, žumanjak, sol i peršin.
Ostavite da se sve skupa još digne, taman dok čekate da se zagrije pećnica na 200 stupnjeva, pa pecite 20 minuta do pola sata, ovisno o jačini pećnice.
Obavezno jedite dok je još toplo.