Napravite biskvit tako da prvo miksate jaja i obje vrste šećera, pa polako dodajete ostale sastojke. Odvojite pola sa strane za kasnije, a jednu polovicu ulijte i poravnajte u limu za pečenje (ne onaj veliki od pećnice, već manji, otprilike 25x35 cm).
Stavite u pećnicu zagrijanu na 180 stupnjeva i pecite do pola, nekih 15 minuta.
Skuhajte prvu kremu na pari dok se prva polovica biskvita peče, pa prelijte preko napola pečenog biskvita.
Poravnajte i odmah preko prelijte i drugu polovicu smjese za biskvit.
Ispecite do kraja, 20 do 25 minuta (provjerite čačkalicom).
Ohladite kolač, ali ne vadite iz kalupa, a onda ga premažite drugom kremom za koju ste otopili slatko vrhnje i bijelu čokoladu, pa pomiješali s mascarponeom.
Ohladite kolač da se sve dobro stegne. Ok je par sati, ali najbolje je preko noći.