Umijesite prhko tijesto od navedenih sastojaka.
Zamotajte u prozirnu foliju i stavite na 30 minuta u hladnjak.
Razvaljajte tijesto u kalup veličine oko 28 cm.
Izbodite vilicom.
Staviti u pećnicu na 200 stupnjeva, oko 10 minuta.
Na malo ulja pirjajte na kolutove narezan poriluk, između 5 i 10 minuta.
Zatim dodajte na kockice narezanu šunku. Posolite i pirjajte još kratko.
Pustite da se prohladi.
Pjenjačom umutite jaja i dodajte ostale sastojke za nadjev, uključujući i poriluk sa šunkom.
Kad sjedinite sastojke za nadjev prelijte ih preko tijesta koje je na pola pečeno.
Vratite kalup u pećnicu i pecite na 180 stupnjeva još oko 30 minuta, ili dok nadjev ne bude čvrst i lagano zlatno smeđe boje.
Izvadite quiche iz pećnice i ostavite ga da se malo ohladi prije posluživanja.
Ovaj ukusni quiche možete poslužiti kao samostalno jelo ili uz omiljenu salatu.