Pomiješajte jogurt, majonezu, limunov sok, ocat, senf i začine za dresing (vlasac, češnjak u granulama, papar i peršin) te dobro sjedinite.
Ohladite umak.
Narežite baguette na manje komade i premažite ih uljem/maslacem i začinima za krutone (papar, slatka mljevena paprika i češnjak u granulama).
Pecite ih na 200 stupnjeva oko 10 minuta.
Ohlađene krutone izrežite na male kockice.
Izrežite pileća prsa na trakice i začinite mješavinom začina, paprom, peršinom i slatkom mljevenom paprikom.
Ispržite na tavi s malo ulja/maslaca.
Operite iceberg salatu, matovilac i rikolu.
Izrežite iceberg salatu na manje komade. Pomiješajte sve tri vrste salate i stavite ih u zdjelu za serviranje.
Prelijte pripremljenim dressingom.
Posipajte salatu s komadićima krutona i piletine.
Na vrh salate naribajte Grana Padano sir.
Poslužite i uživajte u svježem i ukusnom obroku!